1 gedachte over “AfD Nazi’s, nazi’s overal! Het bizarre linkse verlangen naar Weimar

  1. Mag ik weten wat rechts is . Dit speelt in alle westerse landen . Ik heb het idee dat het een toverwoord is om mensen met een afwijkende mening maatschappelijk aan de schandpaal te zetten . Ik ben bijvoorbeeld tegen een multiculturele samenleving . Dit doe ik al 35 jaar . De reden is omdat ik de geschiedenis ken . Migratie ( kolonisatie) heeft heeft de indianen cultuur vernietigt . Wij het westen zijn nu de nieuwe indianen . Ja sinds kort ken in het kalergi plan . Ik zou volgens de woke religie rechts zijn . Woke vernietigd trouwens alle discussie . Ik vergelijk woke met het christendom eeuwen geleden . Dat was vroegen ook een cancel cultuur . Woke betekend geen vrijheid . Je kan het vergelijken met een dictatuur .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *