1 gedachte over “Theo Maassen had gelijk, en een fijne Kerst

  1. Een hoog IQ is geen intelligentie . Ja we zijn geprammeerd . Dit heet de matrix . Alles aan onze politiek is bedrog . O Ja , als de schrijver even de koran wil gaan lezen . Zij dromen dat ooit de islam vlag zal wapperen in Europa. Dit is geen complot , dit staat in de koran . Je kan ook de indianen vragen wat zij van de migratie naar Amerika vonden . Niet veel goeds denk ik . Ik voorspelde 35 jaar geleden een multiculturele wereld oorlog . Onze straten zullen rood kleuren door de multiculturele oorlog . Dit staat ook in de bijbel . Het klopt , wij zijn gehersenspoeld dat een multiculturele samenleving goed is . Volgens mij horen de blanke ras tot de domste op aarde . We hadden iets kunnen leren in de geschiedenisboeken . Ik weet trouwens van de Kalergi plan . Ik creëer mijn eigen waarheid . Alles wat politici, nieuws , scholen en tv ons verteld is niet meer dan een programmering . We leven in een leugen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)