Rutte

Op de valreep bewees onze premier dat democratie een bestuursvorm is die in Nederland alleen maar werkt in het voordeel van de gevestigde orde en de elite. Een duidelijke en glasheldere NEE van de bevolking werd een JA en daarmee kwam na ruim 250 dagen achterkamertjes gekonkel een einde aan de constante stroom leugens uit de mond van minister-president Mark Rutte. Ik zeg het maar gewoon : onze premier is een rat. Hij dient maar één belang : het belang van het grote geld.

De man heeft maling aan de bevolking en wij laten hem daar ongestraft mee wegkomen. Zo’n 2 miljoen mensen (lees : 2.000.000 mensen) hebben TEGEN het verdrag gestemd, maar ik heb nog niemand actie zien ondernemen. Op social media wordt Rutte afgebrand en lees ik de meest woedende reacties, maar daar blijft het bij. Denken wij nou echt dat Mark “Flip Flapdrol” Rutte zich iets aantrekt van onze natte scheten op internet ? Antwoord : NEE. Wij maken ons liever druk om wat we met de Kerstdagen op tafel zetten. Wat zeg ik nou ? Ik bedoel natuurlijk de feestdagen. Ik wil tenslotte geen mensen tegen hun tere scheentjes aanschoppen. Voor ik het weet heb ik die 4 proleten van DENK in mijn autochtone nek. Ik schaam me kapot en ik schaam me de ogen uit mijn kop voor de manier waarop we ons met z’n allen een oor aan laten naaien. Ja, ook ik schaam me. Ik schaam me zelfs diep.

Ik wil iedereen wijzen op het protest in Polen van de laatste dagen. Daar werd een wet aangepast, omdat de Polen WEL kloten toonden en WEL de straat op gingen. Misschien moet iedereen de komende dagen een keer goed bij zichzelf te rade gaan. Even goed de revue laten passeren wat er in dit land gaande is. Een kleine opsomming : afschaffing Zwarte Piet tegen de wil van 85% van de bevolking, de al op handen zijnde aanpassingen van het Kerstfeest tegen de wil van, ik doe een gok, zo’n 98% van de bevolking en de constante stroom anti-Rusland en anti-Trump propaganda van de mainstream media.

Laat het goed op jullie inwerken onder het genot van een lekkere plak kerstbrood. Geniet ervan nu het tenminste nog kerstbrood heet. Ik ga jullie een voorspelling doen. De uitslag van de komende verkiezingen gaat niets, maar dan ook niets veranderen. Zelfs een klinkende overwinning van de PVV niet. Niemand is namelijk bereid om met Geert Wilders te onderhandelen, dus wordt de PVV kaltgestellt. We weten diep in ons hart allemaal dat Geert Wilders geen enkele kans maakt om minister-president van Nederland te worden. De enige manier waarop dat kan gebeuren is als de PVV 76 zetels haalt en dat is een mission impossible. Er is maar één manier om in Nederland te laten zien dat “WE” het niet meer pikken en dat is massaal de straat op gaan. Nederland is al veel en veel te lang een schijndemocratie en het wordt tijd dat het volk krijgt waar men recht op heeft : respect en erkenning.

Reacties

Reacties

2 thoughts on “Een stinkende Premier Mark rutte”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.