Steun Stop de bankiers

Als u mijn werk en artikels op stopdebankiers.com, indignatie.nl of op mijn blog of twitter, weet te waarderen en u wenst mijn verdere onderzoek en werk te steunen, dan kan dat mits een kleine of grotere donatie. Hoe klein ook, het zal mijn onafhankelijkheid helpen bewaren.

Ik werk freelance/zelfstandig, doe al mijn research zelf. Het is een dagelijks werk van lezen en onderzoeken, van op de hoogte blijven van de recentste ontwikkelingen. Van netwerken en contacten leggen.

Ik zou dit graag uitbreiden naar nog meer en beter werk en onderzoek inzake de klimaat- en milieuproblematiek. Maar dat is duur. Steun van grote redacties, daar moet ik niet op rekenen. Alhoewel mijn artikels op SDB tot wel 40.000 maal gelezen worden en ik op sociale media maandelijks vlot over het miljoen aantal views ga, is er geen enkele gevestigde media-redactie die mijn stukken durft te publiceren. Dat mag allemaal verontrusten.

Eenzijdige debatten waar alleen maar één mening aan bod mag komen, dat is propaganda. Dat is wat we dagelijks zien, lezen en horen in onze gevestigde media. Daar waar er werkelijk duizenden wetenschappers, opiniemakers en journalisten wereldwijd daar zeker anders over denken. Maar ze hebben allemaal één zaak gemeenschappelijk, ze werken freelance, zonder inmenging van de onderdrukkende overheden.

Ook zou ik graag goede projecten onderzoeken die het steunen en investeren waard zijn. Dit kan altijd in onderling overleg met wie eventueel interesse heeft in een dergelijk project, of voor wie dergelijke projecten financieel wil steunen. Niet iedereen wil immers geld verdienen en investeren. Mecenaat is nodig en zal steeds gevraagd zijn.

Mijn drijfveren zijn niet winstbejag, maar trachten oprecht een verschil te maken en een kleine steen te verleggen in de grote rivier van de desinformatie over klimaat en energie.

Ik heb kinderen en kleinkinderen en mijn motieven zijn zoals zoveel ouders en grootouders om een betere toekomst te bouwen en een betere wereld na te laten aan onze nakomelingen.

Ik heb geen vast plan waar dit naartoe gaat. Een betere blog ontwerpen, professionelere werken, meer medewerkers aantrekken, interviews doen, academici interviewen, organisaties en lezingen houden… Daar zou ik graag naartoe gaan.  Hopelijk kunnen samen we de welvaart vernieting die het Westen nu al jaren in de greep heeft nog keren.

Energie zit in alles wat wij doen, in alles wat een moderne maatschappij nodig heeft. Maak dit duurder en de armste mensen zijn de eerste slachtoffers.

Ik zal mij dus blijven verzetten tegen deze welvaart vernietiging en zal het blijven bestrijden.

Hopelijk met uw steun en hulp

Dank bij voorbaat voor uw steun

Vriendelijke groet en veel lees plezier!

Erich Brink