islam

Ze zeggen dat ik een spion ben, een kontlikker van de Hollanders, die kut Hollanders zullen blij zijn met mij, ik ben een terrorist, ik ben een knuffelKoerd, ik ben een allochtoon, ik ben anti-moslims, anti-Turken, anti-allochtonen en ga zo maar door. Al deze reacties kwamen uit de hoek van pro-Denk- en pro-AKP-mensen met een Turkse of Marokkaanse afkomst. Van blanke racisten heb ik geen enkele negatieve of aanvallende reactie vernomen.

Ja, ik ben een van die kut-Hollanders, en jij? Ja, ik doe er niet aan mee Nederland onveilig te maken, en jij? Ik strijd ervoor om mijn plek te creëren, en jij? Ik wil iets terugdoen voor dit mooie land, en jij? Ik bedreig mensen niet omdat ze kritisch zijn, en jij? Ik stel me niet als slachtoffer op en maak geen onderscheid tussen zwart, wit, moslim, homo, hetero of christen, en jij? Ik zie Nederland als mijn thuisland, en jij?

Democratisch rechtssysteem

Als je denkt dat ik door jouw intimidatie stop met Nederlander zijn, dan heb je het mis

Jij volgt alle gebeurtenissen in je land van herkomst, je kent alle zangers, welke zangers het doen met welke actrices, je volgt alle series via de schotel. Wat weet je over de maatschappij waarin je leeft, hoeveel andere vrienden en contacten heb jij dan van je eigen ras, cultuur, religie? Je bent zeer actief bij de verkiezingen in je land van herkomst, maar hoe actief en geïnteresseerd ben je bij de verkiezingen in Nederland? En als je denkt dat ik door jouw intimidatie stop met integreren, dan heb je het mis.

Vergeet niet dat je de vrijheid om te zeggen wat je wilt zeggen te danken hebt aan het democratische rechtssysteem van de kut-Hollanders. Het is raar, maar wel waar: een deel van de migranten/moslims is niet van plan zich aan te passen, maar wil het liefst dat wij ons met z’n allen aan hun gewelddadige ideeën aanpassen.

Hoezo hebben moslims/migranten in Nederland geen kans en ruimte om succes te boeken? Er zijn er genoeg die aan de top zitten. Politici, cabaretiers, muzikanten, dichters, schrijvers, journalisten, voetballers.

Je kunt niet alleen blijven profiteren en je vervolgens als een gast te gedragen

Weg met de term integratie, daar heeft niemand wat aan. De vraag moet zijn: zie je Nederland als een veilige haven voor jezelf en zo ja, wat doe je eraan om die haven nog veiliger te maken voor alle anderen? Zie je dit land niet als een veilige haven, wat is dan je plan voor jouw toekomst? Je kunt niet alleen blijven profiteren en je vervolgens als een gast te gedragen en te verwachten dat al die inwoners van de veilige haven zich aan jou gaan aanpassen.

Natuurlijk moet iedereen zich aan de wet houden en wie dat niet doet moet hard worden aangepakt, via de wet. Dit land biedt genoeg ruimte en kansen op succes en carrière.

Wees trots op je afkomst, maar wees nog trotser op het land waar je voorouders de toekomst voor de kinderen en kleinkinderen veilig stelde door hard te werken aan deze toekomst.

MAAK DIT LAND NIET KAPOT!

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.