trump

Open brief voor Trump

Beste Donald,

Ik heb je een brief geschreven, die ik op een open forum heb gepost. In deze brief druk ik alle dingen uit waarvan ik vond dat je geen erkenning had gekregen en ik bedankte je voor alles wat je deed, alleen om mezelf ontmoedigd te voelen, aangezien ik me realiseer dat ik veel selectiever moet zijn wanneer ik post! Waarom? Nou, ik sta op het punt je te vertellen waarom.

Zie je Donald, sinds die brief heeft je daden en meningen me alleen maar vernederd en in verlegenheid gebracht. Mijn brief laten klinken alsof ik een naïeve en slecht geïnformeerde Amerikaanse burger ben die haar vertrouwen stelde in een valse persoonlijkheid, die ik sterk steunde, om vervolgens te beseffen dat ik het motief, de moraal, de ethiek en de bedoelingen van de persoon die ik publiekelijk steunde!

Zeggen dat ik ontgoocheld ben, is zacht uitgedrukt! Mag ik u vragen, wat denkt u te winnen door uw opmerkingen en daden in combinatie met uw steun aan en verlangen om publieke onrust aan te wakkeren? Dit presenteert zich als een locatie om je eigen ego op te blazen ten koste van het leven voor degenen die je steunen! Zijn de kosten voor jou niet te hoog?

Hoe kunt u als president van de Verenigde Staten, als Amerikaans staatsburger, als echtgenoot en vader het goedkeuren van Amerikaanse burgers die hun eigen hoofdstad bestormen alsof we terroristen zijn of zoiets? Wat is hier “oké” aan? U keurt dit goed met uitspraken, zoals, en ik citeer “dit zijn heel bijzondere mensen”. OMG! Ik maakte de fout door te denken dat je volwassen en intelligent was en medelijden had met het Amerikaanse volk! Ik zie nu dat je enige compassie voor jezelf is.

Dit alles maakt me zo verdrietig! Ik bedoel, ik wist dat je een persoonlijkheidsstoornis had als het ging om impulsbeheersing en ik was bereid dit te accepteren, waarom? Omdat ik voelde dat je echt om de Verenigde Staten en alle Amerikanen gaf! Het is triest dat ik het feit moet accepteren dat uit uw daden en uitspraken duidelijk blijkt dat er geen respect is voor de levens van mede-Amerikanen of hoe de Verenigde Staten van Amerika over de hele wereld wordt gepresenteerd en dat het heel goed kan lijden onder uw daden lang na uw driftbui , dat momenteel politiek woedt in Amerika, is allang voorbij!

Ik zou me zo schamen als ik jou was! De persoon die diplomatie en integriteit zou moeten tonen, is van de haak en roept onrust en onenigheid op tussen de mensen, zijn mensen, alle mensen van de Verenigde Staten. Kan het je niet schelen hoe dit er allemaal uitziet voor de rest van de wereld? Welnu, als Amerikaan wens ik op geen enkel niveau gezien te worden als “gekke Amerikanen” die onderling in opstand komen, bommen laten vallen en andere mensen uit andere landen doden (gewoon omdat we het kunnen) en er dan over opscheppen! Alstublieft! Ik smeek je om te stoppen met het ego! Kom over jezelf heen en begrijp het!

Begrijp je wat, vraag je? Begrijp hoe uw recente acties alles wegnemen waar u voor stond, hoe het uw eigen zaak kleineert, hoe dit u niet tot een held, slachtoffer of politiek correct maakt! Je zou politiek gecorrigeerd moeten worden! Waarom kon je de verkiezingen niet waardig en evenwichtig aanspreken? Waarom kon je niet alle Amerikanen vertegenwoordigen en mogelijk de corruptie en manipulatie binnen ons systeem blootleggen voor het welzijn van iedereen? Je koos niet voor het grotere goed, je koos voor één en die ben jij, koste wat kost, zelfs ten koste van jezelf! Ik zag je niet als een dwaze man, mijn fout!

WTF Donald? Zie je niet hoe je presenteert? Als een kind dat een driftbui krijgt, schreeuwt, schreeuwt, met zijn vuisten slaat en met zijn hoofd op de grond slaat terwijl hij zijn adem inhoudt tot hij blauw wordt! In mijn hoofd zie ik een visioen van jou en het enige wat rood, wit en blauw aan jou is, is je gezicht! En dat is alleen maar rood van huilen, wit omdat je dat bent en blauw van je adem inhouden! Hou op! Ga nu in de hoek staan!

U kunt naar buiten komen nadat u over uw acties hebt nagedacht! Ik wil dat je uitlegt hoe dit een doel dient? Hoe denk je dat dit op je doorgedrongen is? Ook voor degenen onder ons die op u hebben gestemd en nu gedesillusioneerd zijn, leg uit waarom we ooit weer op uw oordeel zouden moeten vertrouwen? En hoe verwacht je nu iets te bewijzen met betrekking tot de verkiezingen? En zelfs als je dat zou doen, hoe denk je dat je ooit in een toekomstige positie zou worden geplaatst om ons GEWELDIGE land te leiden? En dit alles tijdens een wereldwijde pandemie! OMG! Denk eens na over hoe beter dit had kunnen worden afgehandeld! Realiseer je je niet dat je jezelf in de voet hebt geschoten? Waarom? Je had zoveel kunnen doen! Als je deze gedragingen van jou met ingetogen waardigheid en hoge morele ethiek kunt aanpakken, dan kom je misschien uit de hoek, oké?

Nou, ik denk dat ik genoeg heb gezegd! Nu moet ik met waardigheid staan ​​en alles aannemen wat ik kom voor mijn oordeel (of gebrek daaraan) door u te steunen door de vorige brief aan u te posten. Ter verdediging van mezelf wil ik zeggen dat ik op geen enkele manier de acties ondersteun die door u en uw “zeer speciale mensen” zijn ondernomen en die tot enige opschudding van het Amerikaanse volk, door het Amerikaanse volk, bij het Amerikaanse volk hebben geleid! Dit is niet waar ik en ik denk dat mede-Amerikanen voor staan! Geloof ik dat we voor gerechtigheid staan? Ja, en daar ben ik trots op, ja dat doe ik! Gewoon niet de manier waarop u uw pogingen om gerechtigheid te verkrijgen, meneer Trump hebt aangepakt, en ik noem u dat omdat ik vind dat u op dit moment niet het recht verdient om MR-president te worden genoemd. Ik blijf gedesillusioneerd

Maar voor het grotere goed!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.