DELEN
migrant
Officieren van justitie verklaarden dat een verdachte heeft bekend dat hij de 33-jarige Italiaan Stefano Leo, die op 23 februari ter dood werd gestoken aan de oevers van de rivier de Po in Turijn, heeft vermoord omdat hij iemand wilde doden.
De verdachte Said Machaouat, een 27-jarige Marokkaan, heeft zichzelf in het weekend ingeleverd.
” Ik ben de moordenaar van Stefano Leo . Ik moet mezelf aangeven. Ik voel me opgejaagd door de Carabinieri (Italiaanse militaire politie) “.
“Van alle mensen die langs kwamen, heb ik ervoor gekozen om deze jonge man te doden omdat hij er gelukkig uitzag. En ik kon zijn geluk niet uitstaan ​​”, zei Mechaout, volgens de openbare aanklagers.
Mechaout kende het slachtoffer niet, althans dit is wat hij de Carabinieri heeft verteld.
“Die ochtend”, bekende hij, “ik besloot dat ik iemand zou moeten doden. Ik ging een set messen kopen en gooide alles weg behalve het scherpste. Toen ging ik naar Murazzi en wachtte. Toen ik die kerel zag, besloot ik dat ik zijn gelukkige blik niet kon verdragen. ‘
“Ik zag hem, hij keek me aan en ik dacht dat hij zou lijden zoals ik. Ik heb zijn keel doorgesneden met mijn mes. ” ” Het motief is ruggengraat, “zei pinautomaat Paolo Borgna.
Mechaout werd aangehaald als de aanklagers Ciro Santoriello en Enzo Bucarelli dat “ik een jongen zoals ik wilde doden, om al zijn vooruitzichten, zijn kinderen, zijn vrienden en familieleden weg te nemen”.
De verdachte, die onderzoekers liet zien waar een keukenmes waarvan wordt gedacht dat het het moordwapen was, was, zei dat hij depressief was na zijn scheiding met zijn ex-vrouw.
“Het ergste was te weten dat mijn vierjarige jongen een vriend van mijn ex-partner-papa riep”, zei Mechaout.
Lees ook:  Franse kerk in brand gestoken en beschilderd met de woorden "Allahu Akbar"

Reacties

Reacties

Een bevolking die de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid niet respecteert en verdedigt, zal niet lang de vrijheid hebben die voortvloeit uit de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid. Deze website respecteert de waarheid en het vereist uw steun denk aan onze sponsors of doe een donatie hier wij zijn blij met elke euro. Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen. Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt! Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.