do. dec 1st, 2022
bang, beu, politiek

IK BEN HET BEU !!!!
Je mag ook jonger dan 50 zijn om dit te lezen….misschien leer je hier nog iets uit ? Hallo Ik ben 50 plusser ! Ik heb hard gewerkt sinds mijn 14de. ik werkte 40+ en soms tot 70 u per week en dat meer dan 35 jaar lang.Ik verdiende redelijk geld, maar had mijn baan of mijn salaris niet geërfd en ik werkte om dààr te komen waar ik vandaag ben.

Als je de economie bekijkt, lijkt het nu geen goed moment te zijn, gepensioneerde te worden. Maar ik heb geen keuze,

Ik ben het beu, om te horen, dat ik “mijn rijkdom moet verdelen” onder mensen die mijn vorm van werk-ethiek niet kennen.
Ik ben het beu om te horen, dat de regering het geld dat ik verdiend heb, van mij wil afpakken – desnoods met geweld ??- en het aan mensen te geven, die te lui zijn zelf geld te verdienen, of die zogezegd vluchteling zijn,
Ik ben het beu te horen dat ik mijn zuur verdiende centjes moet afstaan aan de 5 of meer kindjes van Ronaldo, Ivanojev, Rachied en Mohamed die bij hun moeder in het thuisland leven en die hier 900€ werkloze steun of O.C.M.W. opstrijken.
Ik ben het beu, dat men mij vertelt, dat ik mijn levensstandaard moet verlagen om zodoende de verwarming van de planeet tegen te gaan terwijl de US het vertikt om de Kioto-overeenkomst te tekenen en China meer CO² uitstoot per inwoner, dan heel mijn straat.
Ik ben het beu, verteld te krijgen, dat drugverslaafden zieken zijn en dat ik hen moet helpen, hen ondersteunen en ze medisch laten behandelen, en dat ik zou moeten betalen voor de schade,die zij bij zichzelf aanrichten. Te velen onder ons, die geen verantwoording voor hun leven en acties nemen,

Ik ben dat werkelijk beu.

Maar ik ben heel erg blij, dat ik 50 plusser ben ………. want ….. nu hoef ik mij niet meer verantwoordelijk te voelen, voor wat anderen van deze wereld maken.
Ik heb echter wel te doen met de volgende generaties.

Deze kreet zal waarschijnlijk niet alom gepubliceerd worden, behalve als wij het zelf doen. Dit is dus uw kans, om het verschil te maken.
Ik ben 50 plusser en deed voluit mijn deel, nu ben ik moe.

Als u dit niet doorstuurt, dan hebt u het niet begrepen.
Zo is het ik ben het hier volledig mee eens ,ik hoop op verandering ,want ik ben bang niet voor mijn toekomst maar voor al wie jong is en wie ik liefheb .

Een bezorgde 50+er
En verandering … vergeet het!

T.d.B.

via: http://www.geennieuws.com/

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.