Hoe moslims steeds meer over ons zullen heersen. – Jij passen op mijn kind!

Hoe moslims steeds meer over ons zullen heersen. – Jij passen op mijn kind!

31 januari 2019 0 Door Redactie SDB

Voor veel mensen klinkt dit vergezocht. Maar wie geen contacten onderhoudt met andere mensen zullen ook nooit iets krijgen te weten. Dit verhaal is van iemand die anoniem wilde blijven. Het is een bekende van mij, die dicht bij mij staat en meer kan ik er niet over zeggen.

ZWAAGWESTEINDE – “Bij ons op de buurt kwamen nieuwe asielzoekers te wonen, precies tegenover ons. Het gaat om een moeder en een dochter(die ook weer kinderen heeft). Ik ben iemand die niets tegen vreemdelingen heeft. Maar wat mij overkwam ging toch wel te ver.”

“Bij ons op de buurt wonen vrijwel alleen maar oudere mensen, daar ben ik zelf ook één van. Maar deze asielzoekers, die maar net bij ons op de buurt wonen, zorgen voor veel overlast, waarbij wij ouderen in de nacht soms wakker schrikken. Vaak wordt de dochter in de nacht opgehaald door grote en dure auto’s. Het zijn dezelfde auto’s die wij overdag daar ook wel zien staan bij het huis tegenover ons. Ik vraag mij vaak af hoe het kan dat dit soort mensen in dure auto’s kunnen rijden en dat wij Nederlanders het geld niet eens hebben om zoiets te betalen.”

“Een lange tijd terug werd de dochter weer opgehaald, maar toen is ze 14 dagen lang weg geweest, naar het buitenland. En toen ze terug kwam bleek ze zwanger te zijn. Achteraf bleek dat zij dit gedaan had zodat het kind in Nederland geboren kon worden, wat dus betekend dat de overheid het kind niet terug kan sturen naar het land van oorsprong.”

“Pas geleden werd het kind geboren. En als je ziet wat voor kleren haar kinderen aan hadden, echt hele mooie kleding, waar onze kinderen alleen maar van kunnen dromen. Ik spreek hier echt over merkkleding wat wij als Nederlandse volk niet eens kunnen betalen.”

“Toen gebeurde het. Op een dag komt de dochter met haar baby naar mij toe. Ze kwam aan de deur, ik deed de deur open. Ik vroeg wat zij moest. Ze zei: ‘Jij op mijn kind passen!’. En daar bleef het niet bij. Vervolgens liep ze gewoon, zonder te vragen, mijn huis binnen en zette de maxi-cosi neer en ging zelf weer weg om haar andere kinderen van school te halen.”

“Zij is niet de enige en de eerste die dit geflikt heeft. Achter ons woont een buitenlandse man, een gezette man, die dit ook gedaan heeft bij andere mensen op zijn buurt. Dit laat zien hoe moslims steeds meer de baas willen zijn in ons land.”

Beste mensen, deel dit bericht zoveel mogelijk, zodat iedereen zal inzien hoever ons land al is gevorderd. Het wordt tijd dat wij Hollanders onszelf weer gaan bewapenen als wij nog veilig willen wonen in ons land.

Reacties

Reacties