kop

Weer gezond wakker geworden na wederom een lange nacht slapen en om 10 uur opgestaan en weer belangrijker dingen doen vandaag i.p.v mijn tijd te verknoeien op social media en zonde van die tijd want men zit toch met de kop in het zand en gaat pas janken als het te laat is en het is niet anders

kop

Voorlopig gaat de legale diefstal van de overheid maar door en wie weet komt er binnenkort toch wel een behoorlijke compensatie maar denk ik niet het Bilderberg tuig kennende met hun trekpop Rutte aan het hoofd

rutte

Voorlopig hebben we 8 minuten reclame moeten kijken en had die Kees Verbeek groot gelijk toch?

Het zal mij toch benieuwen of de Staat de 1.3 miljoen spaarders gaat compenseren en of ze het aandurven dat GESTOLEN geld van de spaarders te houden en blijft spannend

En o ja….

Ben ik effe blij dat ik al 76 ben…

Zou mij te druk worden..

De Groenen eisen open grenzen voor honderden miljoenen “klimaatvluchtelingen”

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.