Facebook verwijderd bericht van 16 jarig meisje: “Angela Merkel U hebt Duitsland gedood!”

“Help ons alsjeblieft! … Het is … heel moeilijk om van dag tot dag te leven als een vrouw”, zegt de 16-jarige Bibi Wilhailm, een Duits meisje dat haar persoonlijke ervaringen met Arabische en islamitische migranten heeft geüpload in een nieuwe video die sommigen beweren wordt gecensureerd door Facebook onder de nieuwe ‘hate speech’-richtlijnen. 

(het spijt ons dat de vertaling niet helemaal ok is, maar wij wilden dit aan ieder zo snel mogelijk laten weten en hopen dat u dit bericht zo veel mogelijk zal delen dit verhaal is een van de vele maar wordt nooit verteld)

De 20 minuten durende video, die blijkbaar is gemaakt door de 16-jarige Facebook-gebruiker Miss Wilhailm, begint met haar te zeggen dat ze “zo bang is overal, bijvoorbeeld als mijn familie en ik samen uitgaan, of als ik een film zie met mijn vrienden . Meestal blijf ik tot 18.00 uur in de winter en het is zo beangstigend. Het is gewoon heel moeilijk om van dag tot dag te leven als een vrouw.

“Het meisje – dat sommige gebruikers van sociale media nu hebben verbannen van Facebook, hoewel anderen zeggen dat ze zichzelf heeft verwijderd – gaat dan verder met praten over een incident dat is haar overkomen bij een supermarkt in de buurt, “Ik rende helemaal naar huis. Ik was bang voor mijn leven. Er is geen andere manier om het te beschrijven. “Ze vertelt over haar ervaringen in de zomer, toen een groep moslims zei dat haar en haar vrienden” sletten “waren om buiten in t-shirts rond te lopen.

“Ja, we droegen t-shirts. Het is zomer! “Ze voegt eraan toe:” Een andere dag droeg ik dit. Mijn vriend en ik hebben het gekocht tijdens het winkelen. Als we het willen dragen, zullen we het dragen! En jullie moslims hebben niet het recht om ons fysiek aan te vallen of te verkrachten! Zo God wil, nooit in mijn leven. Je hebt niet het recht om ons aan te vallen omdat we T-shirts dragen. Je hebt ook geen recht op verkrachting “. Miss Wilhailm keert zich vervolgens om naar wat ze op sociale media ziet, beschrijft hoe ze heeft gezien: “een 17-jarige aangevallen, 15-jarige aangevallen, twee 12-jarigen aangevallen, zo veel”, en vragen, “waarom zouden wij, kinderen , moet je opgroeien met zoveel angst?

“” Ik kan niet begrijpen waarom ze dit doen. Maar wat nog belangrijker is, ik kan niet begrijpen waarom Duitsland niets doet! Waarom staat Duitsland klaar om te kijken en niets te doen? Leg alsjeblieft uit waarom. Mannen van Duitsland, deze mensen doden je kinderen, ze doden je vrouwen. We hebben je bescherming nodig “, vervolgt ze.” De politici wonen alleen in hun villa’s, drinken hun cocktails en doen niets. Ze doen niets! Ik weet niet in welke wereld ze leven, maar alsjeblieft, mensen, help ons alsjeblieft! Doe alsjeblieft iets!”

Voortgaand vertelt Miss Wilhailm over haar eigen persoonlijke ervaringen met migranten uit Arabische en islamitische landen, die zeiden: “Op een dag liepen mijn vriend en ik over straat en een groep Arabieren protesteerden en demonstreerden. Ze riepen: ‘Allah! Allah! Allah is de enige God! Dood die ongelovigen! Allah ALLAH!’ Wat moet ik doen? Moet ik een burka dragen? Waarom zou ik me tot de islam moeten bekeren? “” Het is goed als je in Allah gelooft, maar waarom wil je dat alle anderen ook in Allah geloven? Ik denk gewoon dat het beter zou zijn als er geen religie was. Stop met proberen de rest van anderen in je God te laten geloven als ze dat niet willen “. Volgens haar ervaringen is de politie geen hulp. Ze beweert, “ze zeggen dat het een probleem is en ze negeren het. Het is oneerlijk. Ze lachen ons uit. Ze zeggen dat we dom zijn, “en dat”, ze geven niets om onze angsten.

De vrije markt liberale groep Freiheitliche Aufklaerung of ‘Liberal Education’ plaatste de video op hun Facebook-groepspagina en maakte de volgende opmerking toen deze verdween van de pagina van Miss Wilhailm: “Hoevelen hebben de video al opgemerkt” U maakt Duitsland kapot! “Is niet langer er. In deze video zei het 16-jarige meisje dat ze nu bang is om alleen uit te gaan en dat ze het krankzinnige asielbeleid van de Duitse regering niet kunnen begrijpen. Europa en Duitsland zijn dus verwoest … Helaas leven we in een sociale dictatuur, in welke critici van de gevestigde orde en haar oneerlijke beleid worden aangepakt en in de sterkste bewoordingen worden gearresteerd.

“De groep beweert dat het geen bewijs heeft, maar zegt het” kan een censuur door Facebook 100% niet uitsluiten “. Breitbart London begrijpt van Facebook dat hoewel de zaak nog niet volledig is onderzocht, de gebruikelijke reden voor het verdwijnen van video’s ligt bij de gebruiker die ze zelf neemt. De censuurvrees is ontstaan ​​nadat Facebook vorig jaar had aangekondigd dat ze de Duitse regering zouden helpen bij het volgen van “hate speech” en zo recent als de regering van bondskanselier Angela Merkel heeft geëist dat Facebook posts en video’s verwijdert na de aanslagen in Keulen. Het bedrijf staat erop dat het geen commentaar geeft op individuele incidenten.

De video eindigt met een grimmige boodschap voor de Duitse bondskanselier Angela Merkel: “Dank u, Angela Merkel, voor het vermoorden van Duitsland! Ik heb geen meer respect voor je, Merkel. Ik denk niet dat je weet wat je hebt gedaan. Je ziet niet hoe onze levens zijn veranderd. Open je ogen! Is dit normaal? Moet ik, een 16-jarige die bijna 17 is, zo bang zijn om buiten mijn huis te lopen? Nee, het is niet normaal. Je hebt Duitsland gedood! “Ze besluit:” mannen, help alstublieft uw vrouwen. Help je kinderen. Ik ben zo bang. Mijn vrienden hebben dezelfde angsten. We zijn geschokt dat dit is gebeurd. Ik hoop dat deze video je kan overtuigen en dat deze vreselijke gebeurtenissen kunnen stoppen. “Gebruikers van sociale media plaatsen de video op zoveel mogelijk sites en blogs voor het delen van video’s om het online te houden.

VERTALING:
Hallo, je kunt de kranten lezen, maar deze video gaat over de echte situatie in Duitsland. Ik zou iedereen hierover willen vertellen op Youtube en Facebook. Ik ben bijna 16. Ik zou willen dat iedereen weet wat er gaande is, wat ik op dit moment authentiek voel. En ik ben overal zo bang van. Bijvoorbeeld, als mijn gezin en ik samen uitgaan, of als ik een film zie met mijn vrienden. 

Meestal blijf ik thuis, maar soms blijf ik tot 18.00 uur in de winter en het is zo beangstigend. Het is gewoon heel moeilijk om het leven van alledag als een vrouw te leven. Ik wil alleen maar zeggen dat ik geen racist ben. Maar op een dag gebeurde er iets vreselijks in de supermarkt. Ik rende helemaal naar huis. Ik was zo bang voor mijn leven. Er is geen andere manier om het te beschrijven. Mijn tante en haar vriend hebben gezegd dat je volwassen moet worden. Waarom zouden wij, kinderen, in zo’n angst moeten opgroeien? Ik ben het niet alleen, mijn vrienden ook. Je kunt op Facebook zien, een 17-jarige aanvaller, een 15-jarige aangevallen, twee 12-jarigen aangevallen, zoveel. Het is echt zo triest dat dit gebeurt … vanwege JULLIE MENSEN.?

Ik kan niet begrijpen waarom ze dit doen. Maar wat nog belangrijker is, ik kan niet begrijpen waarom Duitsland niets doet! Waarom staat Duitsland klaar om te kijken en niets te doen? Leg alsjeblieft uit waarom. Mannen van Duitsland, deze mensen doden uw kinderen, zij doden uw vrouwen. We hebben je bescherming nodig. We zijn zo bang, we willen niet bang zijn om alleen na zonsondergang naar de supermarkt te gaan. De politici wonen alleen in hun villa’s, drinken hun cocktails en doen niets. Ze doen niets! Ik weet niet in welke wereld ze leven, maar alsjeblieft, mensen, help ons alsjeblieft! Doe alsjeblieft iets! Ik kan niet begrijpen waarom dit gebeurt. 

Op een dag liepen mijn vriend en ik over straat en een groep Arabieren protesteerden en demonstreerden. Ze riepen: “Allah! Allah! Allah is de enige God! Dood die ongelovigen! Allah ALLAH! ” Wat moet ik doen? Moet ik een burka dragen? Waarom zou ik me moeten bekeren tot de islam? Het is prima als je in Allah gelooft, maar waarom wil je dat alle anderen ook in Allah geloven? Ik denk gewoon dat het beter zou zijn als er geen religie was. Stop met proberen om iedereen in jouw God te laten geloven als ze dat niet willen. Alsjeblieft, mensen van Duitsland. 

Doe iets! Wanneer ik de autoriteiten probeer te vertellen wat er is gebeurd, houden ze hun hand naar mij op en zij zeggen dat het een probleem is en negeren het dan. en ze lachen. Het is oneerlijk. Ze lachen ons uit. Ze zeggen dat we dom zijn. Ze denken dit niet alleen aan mij, maar ook aan de hele staat Duitsland. Ze geven niets om onze angst. Help ons alstublieft. Dit is een noodgeval! Er zijn er meer en meer van. maar waarom wil je dat alle anderen ook in Allah geloven? 

Ik denk gewoon dat het beter zou zijn als er geen religie was. Stop met proberen om iedereen in jouw God te laten geloven als ze dat niet willen. Alsjeblieft, mensen van Duitsland. Doe iets! Wanneer ik de autoriteiten probeer te vertellen wat er is gebeurd, houden ze hun hand naar mij op en zij zeggen dat het een probleem is en negeren het dan. en ze lachen. Het is oneerlijk. 

Ze lachen ons uit. Ze zeggen dat we dom zijn. Ze denken dit niet alleen aan mij, maar ook aan de hele staat Duitsland. Ze geven niets om onze angst. Help ons alstublieft. Dit is een noodgeval! Er zijn er meer en meer van. maar waarom wil je dat alle anderen ook in Allah geloven? Ik denk gewoon dat het beter zou zijn als er geen religie was. Stop met proberen om iedereen in jouw God te laten geloven als ze dat niet willen. Alsjeblieft, mensen van Duitsland. 

Doe iets! Wanneer ik de autoriteiten probeer te vertellen wat er is gebeurd, houden ze hun hand naar mij op en zij zeggen dat het een probleem is en negeren het dan. en ze lachen. Het is oneerlijk. Ze lachen ons uit. Ze zeggen dat we dom zijn. Ze denken dit niet alleen aan mij, maar ook aan de hele staat Duitsland. Ze geven niets om onze angst. Help ons alstublieft. Dit is een noodgeval! Er zijn er meer en meer van. Wanneer ik de autoriteiten probeer te vertellen wat er is gebeurd, houden ze hun hand naar mij op en zij zeggen dat het een probleem is en negeren het dan, ze lachen. 

Het is oneerlijk. Ze lachen ons uit. Ze zeggen dat we dom zijn. Ze denken dit niet alleen aan mij, maar ook aan de hele staat Duitsland. Ze geven niets om onze angst. Help ons alstublieft. Dit is een noodgeval! Er zijn er meer en meer van. Wanneer ik de autoriteiten probeer te vertellen wat er is gebeurd, houden ze hun hand naar mij op en zij zeggen dat het een probleem is en negeren het dan. en ze lachen. Het is oneerlijk. Ze lachen ons uit. Ze zeggen dat we dom zijn. Ze denken dit niet alleen aan mij, maar ook aan de hele staat Duitsland. Ze geven niets om onze angst. Help ons alstublieft. Dit is een noodgeval! Er zijn er meer en meer van.

Een keer in de zomer zeiden de moslims dat we sletten waren om buiten in een t-shirt naar buiten te lopen. Ja, we droegen t-shirts. Het is zomer! Nog een dag, ik droeg dit. Mijn vriend en ik hebben het gekocht tijdens het winkelen hehe. Als we het willen dragen, zullen we het dragen! En jullie moslims hebben niet het recht om ons fysiek aan te vallen of te verkrachten! Zo God wil, nooit in mijn leven. Je hebt niet het recht om ons aan te vallen omdat we T-shirts dragen. Je hebt ook geen recht op verkrachting. Het leven in Duitsland is veranderd omdat deze me

nsen niet kunnen integreren. We geven ze zoveel hulp. We ondersteunen hen financieel en hoeven niet te werken. Maar ze willen alleen meer baby’s en meer welzijn en meer geld. Mannen van Duitsland, patrouilleer alstublieft de straten en bescherm ons. Doe dit voor uw vrouwen en uw kinderen. Als je dat doet, geloof ik dat we een kans krijgen. Dit soort actie zou geweldig zijn. We zouden zo dankbaar en dankbaar zijn. Heel veel dank, als er gestaag meer mannen zouden komen om ons te beschermen. We zijn zo bang. Ik ben zo ontdaan over wat Merkel heeft gedaan.

Bedankt, Angela Merkel, voor het vermoorden van Duitsland! Ik heb geen meer respect voor je, Merkel. Ik denk niet dat je weet wat je hebt gedaan. Je ziet niet hoe onze levens zijn veranderd. Open je ogen! Is dit normaal? Moet ik, een 16-jarige die bijna 17 is, zo bang zijn om buiten mijn huis te lopen? Nee, het is niet normaal. Je hebt Duitsland gedood! Dit is de waarheid. 

We mogen niet langer naar buiten lopen. We mogen onze kleding niet meer dragen. We mogen het Duitse leven niet langer leven. Dit is de trieste waarheid. Ik denk dat het hoog tijd wordt om deze video te beëindigen. Ik geloof dat ik een volledig account heb gegeven van een normaal persoon. Ik hoop dat anderen dit kunnen zien en begrijpen. Ik wil slechts eindigen met één boodschap: mannen, alsjeblieft, help je vrouwen. Help je kinderen. Ik ben zo bang. Mijn vrienden hebben dezelfde angst. We zijn geschokt dat dit is gebeurd.

Reacties

Reacties

1 thought on “Facebook verwijderd bericht van 16 jarig meisje: “Angela Merkel U hebt Duitsland gedood!”

  1. Angela Merkel heeft een hele grote fout gemaakt door alle economische vluchtelingen te verwelkomen in Duitsland op eigen houtje!! Dat heeft ook een aanzuigende werking gehad op heel Europa.Met haar eigenzinnige daad heeft ze de democratie op het spel gezet. De emigranten kennen helemaal geen democratie ,laat staan de regels hiervan. Ze hebben grote moeite met het aanpassen in onze westersecultuur en respecteren onze democratische gebruiken totaal niet. De gewonen burgers met name vrouwen en meisjes hebben veel last van de emigranten. Helaas is de politiek doof voor haar eigen burgers en laat ze in de kou staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.