EX-MOSLIM ANNI CYRUS praat over haar eigen persoonlijke “Hijab Hell”

De in Iran geboren Anni bespreekt mijn ‘gedwongen hijab-nachtmerrie’, die haar schrijnende kwelling als een klein kind door toedoen van haar islamitische fundamentalistische vader deelde … slechts een van de vele redenen waarom ze de islam verliet en aan Iran ontsnapte.

Omdat haar vader haar als een ongehoorzaam kind beschouwde, verkocht hij haar als kindbruid aan de hoogste bieder voor $ 50,00 toen ze slechts 13 jaar oud was. Anni zegt: “Al meer dan een jaar als hij me niet sloeg, verkrachtte hij mij. Toen hij me niet verkrachtte, sloeg hij me en soms deed hij beide.

Op een dag werd het zo erg, – met een ontwrichte schouder, bloederige lip, gekneusd gezicht en oog – liep Amy een rechtszaal binnen en zei tegen de rechter: “Edelachtbare, u moet me redden omdat deze man me gaat vermoorden . ”Heel kalm glimlachte hij en zei:“ Wel, jongedame, misschien als je je man gaat gehoorzamen, zou hij je niet moeten verslaan. Ga nu naar huis en maak hem gelukkig. ‘

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief SDB-nieuws klik hier om te registreren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.