di. nov 29th, 2022
migranten

Migranten gedachten en bedoelingen blootgelegd, het is broodnodige verrijking volgens onze elite

https://twitter.com/LisaHenegauwen/status/888328518760837120

Ik kwam in Boedapest aan om wat vrienden te ontmoeten. Toen ik op het Keleti treinstation aankwam, was ik gechoqueerd door wat ik daar zag. Massa’s mensen met een Arabisch voorkomen, smerig, ongewassen en luidruchtig weigerden ze mij door de ingang te komen. Zij schreeuwden diverse beledigingen in mijn richting, ze probeerden mijn bagage te stelen.

En omdat, zoals ik al zei, ik vloeiend Arabisch spreek, verstond ik alles wat zei zeiden. Terwijl ik op mijn trein wachtte, zag ik wat er allemaal gebeurde in het station. Zonder enige schaamte deden mensen hun behoefte op de plaats waar ze stonden.

De vrouwen schreeuwden, ze werden geslagen door hun eigen mensen, niet door de politie, die raakte hen geeneens aan. Kinderen schreeuwden, er waren grote stapels met vuilnis. Ze konden geen enkele Europese taal spreken. Ze maakten lawaai, schreeuwden en alles waar ze in die chaos aan konden denken om te doen was het grijpen van de bagage van passanten en hen obscene opmerkingen naschreeuwen.

90 procent van hen waren mannen tussen de 18 en 45 jaar, volkomen gezonde mannen die zonder meer willekeurig kinderen grepen en zich een weg naar voren vochten, de kinderen gebruikend als een schild. Vijf mensen met kaartjes kwamen mijn treinstel binnen. We gingen zitten, de rest van de coupe was volledig leeg. Binnen een paar minuten gebeurde er iets ongelooflijks.

migrantenEen enorm geschreeuw, de ruiten sneuvelden, de situatie was ongelooflijk. Als een zwarte wolk stapte er een massa’s mensen naar binnen. Er waren ruzies, gevechten en andere verschrikkelijke dingen. De situatie bereikte een climax toen ze op een rustige toon tegen elkaar begonnen te praten, overwegende of ze ons zouden bestelen of niet.

Omdat dat Allah zou behagen en wij ongelovigen waren. En voor mij, het zou het zeker de moeite waard zijn om mij te verkrachten. Omdat ik niet gekleed was als een kuise vrouw. Ik draag geen hijab om mijn hoofd, dus ben geen moslim en dus slecht.

De trein stopte. Uit de luidsprekers klonk in het Engels en Duits dat de trein niet verder ging. De vier mensen en ikzelf die kaartjes hadden, begonnen ons een weg door de massa migranten te vechten. In eerste instantie wilden ze ons niet laten gaan en ze spraken erover om ons als gijzelaar te gebruiken en dat het dus de moeite waard was om ons tegen te houden…

migrantenTot zover dus het verslag van een nogal enerverende treinreis voor deze vrouw die, omdat ze zelf vloeiend Arabisch spreekt, alles heeft verstaan. Het komt naar u toe deze zomer, een influx uit Arabië en Afrika. De gewenste verrijking zoals de EU maar ook de individuele politici het voor u hebben bedacht. Dank aan Rutte, Pechtold, Klaver en de rest van de pluche-plakkers…

Full documentary…

  • Testimony of Train Ride from Hungary to Germany with Muslim Invaders

With subtitles…

  • German Woman Understands Migrant’s Arabic Threats On Train- Scary!
Een gedachte over “Onze elite houden van migranten”
  1. oprotten met die uitvreters ! Snap Nederlandse bevolking nog steeds niet dat we overgenomen worden door die tering Arabieren !!Dat toch heel duidelijk ! Hoe dom is onze bevolking ? Snap er niets meer van maar ik GA VOOR WILDERS DIE DENKT GEZOND ! wEG MET DIE VLUCHTELINGEN EN ARABIEREN mIJN MOEDER BLEEF IN ROTTERDM MET ALLE BOMBARDEMENTEN DIE HITLER DEED EN HEEFT HAAR LAND HELPEN OPBOUWEN WAAROM DOEN DIE ZGN. VLUCHTIELINGEN DAT NIET NEE MAKKELIJK IN HOLLAND KRIJG JE EEN WONING EN EEN UITKERING ! dE ARME HOLLANDERS DIE OP STRAT LEVEN KRIJGEN niets aLLES VOOR DE TERING VLUCHTELINGEN !

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.