trump

Een andere vrouw beschuldigt Trump van aanranding

Zelfde verhaal:

Voormalig model Amy Dorris heeft beweerd dat de toenmalige vastgoedzakenman Donald Trump in 1997 tijdens een tennistoernooi ‘zijn tong in haar keel stak’ en haar verzoek om te stoppen negeerde.

Dorris, die toen 24 was,  vertelde de Guardian  dat Trump haar zo krachtig vastgreep dat ze niet kon ontsnappen terwijl hij haar betastte.

“Hij duwde gewoon zijn tong in mijn keel en ik duwde hem van zich af”, beweerde Dorris aan de Guardian in een interview dat donderdag werd gepubliceerd. “En toen werd zijn grip steviger en waren zijn handen erg armzalig en over mijn hele kont, mijn borsten, mijn rug, alles.”

Dorris vertelde The Guardian dat Trump haar buiten de badkamer in zijn VIP-box op de US Open in New York in september 1997 aansprak.

‘Ik zat in zijn greep en ik kon er niet uitkomen’, zei Dorris tegen de Guardian. Ze herinnerde zich dat ze tegen Trump had gezegd ‘nee, stop alsjeblieft’ maar ‘het kon hem niet schelen’. 

‘Ik voelde me duidelijk geschonden,’ zei Dorris.

Dorris documenteerde als bewijs haar ticket voor de US Open en zes foto’s van haar samen met Trump, die toen handelde in onroerend goed en trouwde met zijn tweede vrouw, Marla Maples.

Dorris zei dat haar toenmalige vriend Jason Binn, die Trump destijds als zijn ‘beste vriend’ beschouwde, haar op vrijdag 5 september meenam naar Trump in zijn kantoor in Trump Tower in Midtown Manhattan, voordat ze samen naar de US Open en werden vergezeld door andere vrienden van Trump in zijn privébox.

“Hij kwam meteen heel sterk over”, zei Dorris over Trump. “Het leek typisch voor een bepaalde man, mensen die gewoon het gevoel hebben dat ze het recht hebben om te doen wat ze willen … ook al was ik daar met mijn vriend.”

Verschillende mensen die ze over het vermeende incident vertelde, waaronder een vriend in New York en de eigen moeder van het voormalige model, hebben ook haar beweringen ondersteund. 

Dorris vertelde de Guardian dat ze beiden onmiddellijk na het incident had gebeld. Een therapeut en vrienden die ook op de hoogte waren van de vermeende ontmoeting, vertelden ook details van het incident die overeenkwamen met Dorris ‘hervertelling van het incident aan de Guardian.  

Dorris, die nu moeder is van twee kinderen, zei dat ze had overwogen om in het openbaar over het incident te spreken in 2016, toen verschillende vrouwen soortgelijke beschuldigingen tegen Trump uitten toen hij zijn eerste bod voor president lanceerde. Ze koos er toen voor om haar verhaal niet te delen uit vrees dat haar familie hierdoor zou worden geschaad.

Nu haar dochters tieners worden, is haar houding veranderd.

“Ik ben liever een rolmodel. Ik wil dat ze zien dat ik niet stil bleef, dat ik opstond tegen iemand die iets deed dat onaanvaardbaar was. “

Klinkt bekend?

 

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.