schijtwijven

DELEN: “Wie herkent deze 2 schijtwijven die mijn dochter slaan (zie Video)

Roomblanke P. C. Hooftstraat-kakmevrouw mept 11-jarig meisje wegens per ongeluk fiets omgooien

‘Hou je bek, hou op jij’

Op woensdag 26 april liep mijn nichtje met haar zus in de buurt van de P.C.Hooftstraat in Amsterdam. Mijn nichtje liet per ongeluk de fiets van mevrouw vallen doordat ze er per ongeluk tegen aan was gekomen.

Mijn nichtje had de fiets gelijk weer terug gezet en bood ook netjes haar excuses aan. Niks aan de hand zou je denken! ( kan gebeuren)

De vrouw in de video dacht hier heel anders over en reageerde door fysiek geweld te gebruiken zoals te zien is in de video. Zij gaf mijn nichtje van 11 jaar oud namelijk een harde klap in het gezicht en was erg agressief. Ze schold mijn nichtje uit en duwde de fiets van mijn nichtje op de grond. Dit gedrag is onacceptabel! Het kan uw kind ook zijn!

A.U.B. zoveel mogelijk delen. Zij kan en mag hier niet zomaar mee weg komen.” SCHIJTWIJVEN!

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief SDB-nieuws klik hier om te registreren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.