DELEN

U heeft mij een tijdje moeten missen, Na het likken van de wonden opgelopen bij de TK verkiezingen en het besluit daarna om mij voorlopig uit de actieve politiek terug te trekken heb ik mijn tijd geweid aan het ondergaan van alweer een knieoperatie, (de 6e in 3 jaar tijd) en ik kan me nu dan ook de trotse eigenaar noemen van een stel knieen die op alle vliegvelden, discotheken en de Tweede Kamer de nodige alarmbellen doen rinkelen. verzwaard met enige kilo,s chirurgisch staal  zink ik zelfs in de dode zee als een baksteen en als ik mijn benen schud dan rammel ik luid (echt waar)
 Na een stevige revalidatieprocedure ben ik eindelijk weer zover dat ik langer dan 10 minuten achter de PC kan plaatsnemen en u weer kan vervelen met mijn achterlijke prietpraat die voornamelijk dient om mijn hart te luchten maar in de loop der tijden tom mijn verbazing toch een schare trouwe lezers schijnt te hebben gevonden. Ook met mijn twitteraccount (@henkvanschepen) bereik ik een steeds groter wordende groep belangstellenden in mijn gewouwel (al ruim 500 echte volgers) hierbij mijn dank aan jullie, voor het geduld en voor het dulden.

Ik heb al wel een flink aantal ideeeen voor nieuwe schrijfsels maar , gezien de herstelprocedure nog lopende is, zullen die slechts druppelsgewijs op deze site geopenbaard worden. Volhard dus nog wat in uw geduld, het wordt allemaal weer “prettig geregeld”

Reacties

Reacties

Steun echt vrije en onafhankelijke journalistiek via onze sponsors, niet de soort met zakelijke steun die onafhankelijkheid als een slogan gebruikt, maar schrijvers en denkers die niet verplicht zijn om veel geld te verdienen en een passie hebben om de waarheid aan de macht te vertellen. 100% van de opbrengst van de fooienpot gaat naar de individuele schrijvers van de artikelen die u leest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.