DELEN

U heeft mij een tijdje moeten missen, Na het likken van de wonden opgelopen bij de TK verkiezingen en het besluit daarna om mij voorlopig uit de actieve politiek terug te trekken heb ik mijn tijd geweid aan het ondergaan van alweer een knieoperatie, (de 6e in 3 jaar tijd) en ik kan me nu dan ook de trotse eigenaar noemen van een stel knieen die op alle vliegvelden, discotheken en de Tweede Kamer de nodige alarmbellen doen rinkelen. verzwaard met enige kilo,s chirurgisch staal  zink ik zelfs in de dode zee als een baksteen en als ik mijn benen schud dan rammel ik luid (echt waar)
 Na een stevige revalidatieprocedure ben ik eindelijk weer zover dat ik langer dan 10 minuten achter de PC kan plaatsnemen en u weer kan vervelen met mijn achterlijke prietpraat die voornamelijk dient om mijn hart te luchten maar in de loop der tijden tom mijn verbazing toch een schare trouwe lezers schijnt te hebben gevonden. Ook met mijn twitteraccount (@henkvanschepen) bereik ik een steeds groter wordende groep belangstellenden in mijn gewouwel (al ruim 500 echte volgers) hierbij mijn dank aan jullie, voor het geduld en voor het dulden.

Ik heb al wel een flink aantal ideeeen voor nieuwe schrijfsels maar , gezien de herstelprocedure nog lopende is, zullen die slechts druppelsgewijs op deze site geopenbaard worden. Volhard dus nog wat in uw geduld, het wordt allemaal weer “prettig geregeld”

Reacties

Reacties

Een bevolking die de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid niet respecteert en verdedigt, zal niet lang de vrijheid hebben die voortvloeit uit de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid. Deze website respecteert de waarheid en het vereist uw steun denk aan onze sponsors of doe een donatie hier wij zijn blij met elke euro. Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen. Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt! Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.