DELEN
Al-Noor

De seksuele roofdier Ishaq Al-Noor, 21, is 16 jaar gevangen gezet voor het verkrachten van een 17-jarige student door haar naar een kerkhof te slepen. Hij probeerde ook een andere vrouw te verkrachten, die ontsnapte. Hij zal worden gedeporteerd nadat hij zijn vonnis heeft uitgezeten.

De Soedanese asielzoeker kwam drie jaar geleden als vluchteling naar het Verenigd Koninkrijk. Hij voerde “bijna identieke” aanvallen uit op de vrouwen in juni en november vorig jaar.

Toen de beschuldiging van verkrachting hem werd voorgelegd, verklaarde Al-Noor, via zijn tolk, aan Hull Crown Court, dat hij “schuldig” was. Ja, dat deed ik. Waarom niet? “Hij antwoordde ook” Ja, schuldig “aan de poging tot verkrachting.

De slachtofferuitspraken werden voor rekening van de vrouwen voorgelezen door officier van justitie John Thackray. De student, op dat moment 17, zei:

‘Toen hij me aanviel, had hij net zo goed mijn toekomst, mijn gevoel van eigenwaarde, mijn veiligheid kunnen nemen en erop kunnen trappen. Het verbrijzelde het perspectief van mijn ouders van hun kleine meisje, iets wat geen ouder zou moeten doorstaan. Het schuldgevoel is nog steeds 12 maanden later. De gruwel in mijn moeders stem toen ze me vroeg via de telefoon: ‘Heeft iemand je pijn gedaan?’ – Het brak mijn hart.

“Ik moest daar zitten en de hele aanval op een politieagent voor mijn ouders reciteren, draaide me binnenstebuiten. Ik ben altijd een goed presterende student geweest. Ik had ambitie; Ik wist precies waar mijn toekomst naar toe ging. “

Toen ze echter haar studie hervatte, verminderde haar opkomst en focus. Ze legde uit dat ze nu paranoia en schuld voelt en aan slaapverlamming lijdt. “Lange dagen en langere nachten leiden tot zelfhaat”, zei ze, en ze begon “mezelf echt te minachten”.

“Ik haatte mezelf met een intensiteit die me zelfs nu bang maakt,” zei de student. “Ik schrijf brieven over depressie en zelfmoord en laat ze in mijn kamer achter in de hoop dat mijn ouders het zullen vinden en het als huilend om hulp zien en me wat hulp willen.”

Ze lijdt nu aan angst rond mensen die ze eerder prettig vond. “Ik heb mezelf helemaal opgegeven,” zei ze. “Ik was lange tijd paranoïde dat ik hem tegenkwam.”

“Het was niet iets dat ik deed. Ik gaf geen toestemming. Ik heb hem zelfs geen reden gegeven. Ik heb heel duidelijk gemaakt dat ik geen geslachtsgemeenschap wilde. Ik zei nee”. Door zijn acties bracht hij de boodschap over dat mijn “Nee” niet belangrijk was, en mijn lichaam en ziel waren niet de waarde waard die elk mens verdient. Mijn lichaam werd geschonden. ‘

De tweede vrouw die Al-Noor probeerde te verkrachten, probeerde in de nasleep haar eigen leven te leiden. Zij en haar partner woonden de rechtbank bij om Al-Noor gevangen gezet te zien.

Ze omschrijft de aanval als “gemeen” en “de dichtstbijzijnde die ik ben geweest om te worden vermoord. Ik weet niet hoe ik het voor elkaar kreeg om met hem te vechten. Ik was dronken, twee minuten verwijderd van veiligheid, schreeuwen en schreeuwen terwijl hij me overeind trok.

“Ik schreeuwde ‘Nee! Stop alsjeblieft! Nee!’ Ik dacht dat ik gestoken zou worden. Hij gooide me op de grond en sleepte me naar de begraafplaats. Hij zei niets op het kerkhof. Hij heeft zichzelf gewoon tegen mij opgedrongen. ‘

Ze zei dat ze zich “waardeloos” en “walgelijk” voelde, en dacht: “Had ik maar niet gedronken. Als alleen dit, als alleen dat. “

Rechter Simon Jack verklaarde tijdens de veroordeling van het seksuele roofdier dat de slachtoffers “erg trots op zichzelf moeten zijn. Wij weten dat het een echte beproeving is om het proces van klagen over verkrachting te doorstaan ​​en het vooruitzicht te krijgen om voor een groep vreemdelingen te moeten getuigen. ‘

“Maar zonder vrouwen die de moed hebben om dat te doen, zouden we mensen als jij niet voor de rechter kunnen brengen. De twee vrouwen die hebben geklaagd, kunnen de voldoening hebben te weten dat ze anderen tegen jou hebben beschermd. ‘

Detective Chief Inspector Craig Nicholson, van Humberside Police “Protecting Kwetsbare Menseneenheid”, zei in een verklaring na de hoorzitting: “De slachtoffers in dit geval hebben immense dapperheid getoond door naar voren te komen om deze overtredingen aan ons te melden.”

Reacties

Reacties

Een bevolking die de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid niet respecteert en verdedigt, zal niet lang de vrijheid hebben die voortvloeit uit de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid. Deze website respecteert de waarheid en het vereist uw steun denk aan onze sponsors of doe een donatie hier wij zijn blij met elke euro. Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen. Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt! Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

1 REACTIE

  1. Vreselijk en dan te bedenken dat veel nederlandse huichelaars en wegkijkers hier meer islam en meer zielige asielparasieten willen opnemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.